Ijsbad

Voor €10,- onbeperkt in jouw privé-ijsbad! Neem contact op

Bij WBR Fitstudio streven we ernaar om een zo breed mogelijk scala aan tools aan te bieden om te werken aan een betere versie van jezelf. Iedereen weet dat sporten en goed eten belangrijk zijn voor lichaam en geest, maar wat dacht je van de Wim Hof Methode? Nog nooit van gehoord? Dat hoeft ook niet. Je moet het tenslotte ervaren om erachter te komen wat dit jou brengt. Het gaat niet alleen om het nemen van een ijsbad, maar minimaal net zo belangrijk zijn ademhaling en mindset. Kom erachter waar jij toe in staat bent, zowel fysiek als mentaal!

Wij organiseren naast privé- en small-group sessies ook workshops, gegeven door elite trainer Daniël Kluken.

Privé en small-groupsessies

DUUR: 60 minuten

Als je al ervaren bent in het nemen van ijsbaden en de ademhalingstechnieken al goed onder de knie hebt, dan kun je ervoor kiezen om middels een 5- of 10-ritten dompelaar gebruik te maken van het bad. Maar of je nou onervaren of ervaren bent, laat je begeleiden! Een uur lang neem ik (Frenk Weber) je aan de hand mee in het ijsbadritueel. Het ijsbad is slechts een klein onderdeel van waar de Wim Hof Methode om draait. Gedurende deze sessie leer je tijdens het doen van oefeningen je ademhaling te controleren. Vervolgens neem ik je mee in de ademhalingstechnieken van de Wim Hof Methode. De setting die ik hanteer brengt je in een bijna meditatieve staat van zijn. Als afsluiter zal je jezelf onderdompelen in het ijsbad, gebruik makend van de juiste ademhalingstechnieken.

Maak een afspraak

Workshops

DUUR: 5 uur

Wij zijn enorm trots dat deze workshop gegeven wordt door een elite trainer in de vorm van Daniël. Deze man is betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Wim Hof Methode en geeft door heel Europa trainingen. Daarnaast organiseert hij reizen die gepaard gaan met workshops, trainingen en grensverleggende activiteiten in winterse omstandigheden. Zijn workshops duren ongeveer vijf uur en tijdens zijn workshops ga je ervaren waar je lichaam toe in staat is en dat je daar zelf de controle over kunt hebben en houden.

Ademhaling techniek, koude ervaring en mindset zijn de pijlers voor deze dag en die zullen verpakt worden in een jasje van eeuwenoude technieken en pure fysiologische wetenschap. Je leert wat je door zuurstofopname en blootstelling aan koude kunt creëren in het proces om lichaam en geest te optimaliseren. Eén ding is zeker, na deze dag ben je een ervaring rijker. Daarnaast loop je het risico dat je verlangen krijgt naar de ervaring van het koude water en de kick die het je geeft. Mocht dat nou het geval zijn en wil je graag ervaren wat het frequent nemen van een koudwaterbad jou brengt, dat kan! In mijn studio zal permanent een ijsbad aanwezig zijn, waar je op afspraak gebruik van kunt maken.

Mocht je meer willen weten, mail me dan gerust. Voor meer informatie over Daniël en wat hij doet bezoek je zijn website: www.innermountainexpeditions.com/trainer-daniel

Maak een afspraak